Pleje af planter
En glad plante = et sundt livsmiljø for dig! Plejen er så meget vigtigere. Du vil altid modtage plejetips med planterne fra Green Lifestyle Store. I kombination med følgende trinvise plan kan det ikke længere gå galt.

1. KONTROLLER FORMATET
Se godt på din plante fra tid til anden. Sprænger den ud af gryden, eller ser den slap ud? Transplanter det derefter til en større gryde. Bemærk: vælg en smule større og ikke pludselig en potter. Det skræmmer din plante, og stress er en synder!

2. SÅDAN GIVER DU VAND
Tip 1: vand dine planter lunken. Tip 2: hæld forsigtigt rundt om rodkuglen, ikke alt på én gang et stænk. Tip 3: kun vand, når jorden føles tør. Du ved dette ved at stikke fingeren i jorden. Hvis der ikke sidder jord fast, er det tid til en vanding. Bemærk: dette gælder for mange planter, men selvfølgelig ikke for alle. Tjek plejekortet, når du køber din grønne huskammerat.

3. PLEJE = NÆRING!
Hvis du vil have, at dine planter fortsætter med at vokse, skal du give dem nogle næringsstoffer nu og da. Især i starten af ​​vækstsæsonen fra marts til oktober. Der findes forskellige typer gødning i form af gødning: væske, granulat eller pinde. Giv aldrig mere end angivet på pakken. Du kan finde plantemad i blandt andet havecentre. Sørg for at købe den rigtige mad til din plante.

4. KONTROLLER SIDEN
Det sted ved siden af ​​varmelegemet kan virke som den bedste løsning æstetisk, men det er det ikke. Planter kan ikke lide opvarmning og kan normalt ikke lide træk heller. Kontroller altid plantens ønsker med hensyn til mængden af ​​lys. Du kan finde dem på vores kort og i beskrivelsen af ​​planterne på vores side.

5. CUT & PICK
Kender du ordsprog ‘fra beskæring, vokser!’? Det er rigtigt. Skær brugte blomster fra planten. Det er også bedre at fjerne svage, stærkt misfarvede blade. Så behøver planten ikke lægge energi i blade, der alligevel ikke klarer sig så godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Have tendenser i 2021

April 5, 2021