Kan du lide havearbejde, men har ingen idé om, hvordan du gør det? Intet problem. Alle har været nødt til at lære dette. Jeg gør det simpelt for dig. Denne blog er fokuseret på havearbejde for begyndere. Nedenfor deler jeg 7 trin til oprettelse af en have

Oprette et havedesign? Så er du lige stødt på en interessant artikel. Mit navn er Peter Mecklenfeld, og i denne artikel deler jeg de 9 mest almindelige havedesignfejl, jeg har lavet i de sidste 10 år.
Jeg hjælper dig undervejs. Ved hjælp af denne blog kan du tage dine første skridt, der får dig i gang i havearbejde.

Hvad vi ikke rigtig er klar over er, at vi på et eller andet tidspunkt har været nødt til at lære næsten alle ting i livet. Ingen kunne gå, tale, cykle eller læse (blog på Florum) umiddelbart efter fødslen. Ingen blev født med grønne fingre, du skal også lære at have.

Har du eller får du grønne fingre?

Drømmer du om at skabe en have med dine drømme og være i stand til selv at vedligeholde den?

For mig er det ikke nødvendigt at være en drøm, men er det muligt også for dig!

Du skal bare vide, hvordan du håndterer dette.

Dette er det problem, som mange mennesker har, de vil, men har ingen idé om, hvordan de skal tackle det. Derudover har de fleste mennesker så travlt, at de ikke kan eller ikke vil frigøre tid til at vedligeholde en have. Det er faktisk en synd.

Jeg er sikker på, at hvis du ved, hvordan du vedligeholder din have, kan du få meget tilfredshed med den og få mere og mere begejstring for den. Denne entusiasme øges kun, når du får mere og mere viden om havearbejde, og du bemærker, at dine fingre bliver grønnere.

5 misforståelser om havearbejde
Lad mig først opklare nogle misforståelser om havearbejde. Dette er de mest hørte argumenter fra folk, der foretrækker at lægge så lidt opmærksomhed som muligt på deres have. Læs bare disse 5 misforståelser om havearbejde.

1. Havearbejde tager meget tid
Mange mennesker tror det, men det behøver ikke være sådan! Sikker på, du kan tilbringe mange timer i din have og fuldt engageret i havearbejde, men du behøver ikke. Du kan også vælge at have en have med lav vedligeholdelse

En vedligeholdelsesfri have er perfekt til alle, der f.eks. Ikke kan lide havearbejde eller har travlt med arbejde. En vedligeholdelsesfri have kaldes også en have med lav vedligeholdelse eller lav vedligeholdelse.
at tage på. En helt vedligeholdelsesfri have

En vedligeholdelsesfri have er perfekt til alle, der f.eks. Ikke kan lide havearbejde eller har travlt med arbejde. En vedligeholdelsesfri have kaldes også en have med lav vedligeholdelse eller lav vedligeholdelse.
eksisterer ikke. Vil du vide mere om mulighederne for at skabe en have med lav vedligeholdelse? Klik på dette link for et meget praktisk (gratis) dokument.

Lav en plantningsplan

2. Havearbejde er meget arbejdskrævende
Der er mennesker, der ser arbejde i haven som en slags sportslig bedrift, men det er faktisk ikke så slemt. Selvfølgelig er der job, der er lige så tunge (såsom at bygge havestier eller en terrasse

Undgå en hel bump af reparationer om foråret og forbered din have til vinteren! Vil du vide, hvordan du gør det? Læs det her!
), men når du først har lagt haven, er det generelt ikke så slemt. Der er en betingelse for denne erklæring. Du er nødt til at vedligeholde en have. Hvis du gør det, vil du bemærke, at det ikke bliver så svært, og din opgave vil ikke være så tung.

Derudover er der muligheder for bogstaveligt talt at aflevere det tunge arbejde. Jeg henviser ikke til at ansætte en gartner, men til robotplæneklipperen

En robotplæneklipper er det perfekte værktøj, hvis du ikke har tid, energi eller tilbøjelighed til at fortsætte med at jagte den plæneklipper, men du ønsker altid at have en ren græsplæne. Men hvad er den bedste robotplæneklipper og ..
der kan tage en masse arbejde fra dine hænder og vil udføre sine opgaver uafhængigt. Vil du vide mere om dette? Se et hurtigt overblik over alle oplysninger om robotplæneklippere.

Robotplæneklipperdele

3. Havearbejde koster mange penge
Mange mennesker tror, ​​at det koster mange penge at skabe og vedligeholde en smuk have. De føler sig som en slags sponsor for havecentret og frygter at de vil smide en masse penge som følge heraf. Det er bestemt ikke sandt. Det koster selvfølgelig nogle penge at bygge en have, men du er her selv. Du kan gøre det så vanvittigt, som du vil, og bygge en meget flot og smuk have til ethvert budget

Jeg har skrevet denne havearbejdssektion specielt til gør-det-selv, men også hvis du planlægger at bygge din have.

(delvist) outsourcing er en god ide at læse dette afsnit. Der findes ..
. Jeg ville være klar til udfordringen!

I øvrigt, hvis du dykke ned i opførelse og vedligeholdelse af haver, vil du bemærke, at du ikke altid behøver at gå til et havecenter for dine materialer, men at naturen også kan være en vigtig leverandør for dig. Tænk bare på at øge jordens frugtbarhed.

Skal du sponsorere det nærmeste havecenter? Eller er du selvforsynende og vil du selv lave kompost? Derudover kan din have give meget med en køkkenhave.

Køkkenhave

4. Havearbejde er en ulige kamp med elementer uden for din kontrol
Dette er også et punkt, jeg hører meget. Med elementer, som du ikke har nogen indflydelse på, henvises der hovedsageligt til vejrguderne og naturen. Tænk på oversvømmelse, en stærk vind, stor tørke, men også en pest af egens processionære larve

Den processionære larve af egetræ er blevet diskuteret grundigt i de sidste par uger. Det har været en pest igen, og det ser ud til at blive værre hvert år. Omkring mig hører jeg mange spørgsmål om denne skøre larve. I denne artikel ..
eller buksbomøl

Lider du af buksbomøl? Der er en god chance for, at angreb af buksbomøl fuldstændigt ødelægger alle buksbomplanter i din have ved at spise alle bladene på buksbomplanterne. Larverne forårsager en buksbomssygdom, hvor du ..
kan udgøre en trussel for din have. Det pæne er, at du faktisk har indflydelse på disse faktorer, men du kan måske ikke indse det selv.

Derudover kan du tage et par forholdsregler for at begrænse eventuelle konsekvenser. Til dette vil jeg henvise dig til en række artikler om:

Sådan forhindrer du oversvømmelser i din have
Sådan forbereder du din have til stærk vind
Hvad man skal gøre i en alvorlig tørke
Alt hvad du behøver at vide om en pest af den egeprocessionære larve
Hvad du kan gøre mod buksbomøl
5. Havearbejde er håndværk
Selvfølgelig kræves en vis viden om havearbejde for at skabe og vedligeholde en have, men det behøver ikke at være højere matematik. Der er forskellige kilder, hvor du kan få dine oplysninger, herunder på Florums hjemmeside. Jeg vil gerne hjælpe dig med nyttige og anvendelige tip til, hvordan du opretter og vedligeholder din have på den bedst mulige måde.

Jeg deler begge havertip, haveideer
Jeg deler haveideer til en stor eller en lille have i forskellige blogs nedenfor. Det betyder ikke noget, om du har meget eller lidt budget til din rådighed. For eksempel er der alle mulige billige haveideer, der kommer op ..
og haveinspiration for begyndere såvel som for avancerede brugere. Dette giver dig mulighed for hurtigt at udvide din viden, og du vil bemærke, at du kan få meget tilfredshed med havearbejde. Du finder en masse praktiske oplysninger her, der er virkelig nyttige.

Ønsker du et eksempel på nyttige og nyttige oplysninger, der er fokuseret på praksis? Selvfølgelig kan du. Jeg deler med dig et eksempel, der passer lidt sammen med ovenstående. Læs bare artiklen om de 7 største irritationer for enhver haveejer. Selvfølgelig diskuterer det også løsningerne på disse irritationspunkter og (vigtigere) hvordan du kan forhindre dette!

Fik jeg dig begejstret ?!

Vent et øjeblik!!!!

Inden du som startende gartner går igennem hele Florums hjemmeside for nyttige oplysninger, råder jeg dig til først at læse denne artikel. Den indeholder allerede en masse værdifuld information om havearbejde for begyndere. Senere i denne artikel deler jeg adskillige brugervenlige tip til haven for at lære at have, og jeg har nogle interessante tilbud til dig.

Havearbejde for begyndere: hvordan går du igennem det, og hvor starter du?
Der er du. Du har lige modtaget dit hus og foran dig er en slette, der skal repræsentere din have.

Hvordan nærmer du dig det, og hvor starter du?

Der er mennesker, der ikke har nogen idé om, hvordan man gør dette, og som heller ikke har kreativiteten til at gøre noget smukt ud af dette. Et “havearbejde for begyndere” -kursus ville være den bedste løsning, men ofte mangler tid og mening for dette.

Mange mennesker vælger at flise deres have så hurtigt som muligt og lægge et par blomsterkasser ned. Så behøver de ikke bekymre sig om det mere … .. ikke?

Desværre… ..

I denne artikel viser jeg dig, hvordan det er det havebelægning

Dekorativ brolægning er en vigtig del af din have. Især hvis du har eller ønsker at skabe en moderne have, er dekorativ belægning meget vigtig for at bestemme atmosfæren. Jeg kan dog forestille mig, at det er svært at …
kræver mere vedligeholdelse end plantning. Derudover vil ukrudtet også vise sig mellem dine fliser, og du skal passe på (læs: forhindre), at de grønne aflejringer på dine fliser gør din have til en meget glat skøjtebane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

May 22, 2021